Mijn Verhaal 

Mijn carrière begon in een textielwinkel. Snel nadien heb ik een switch gemaakt en ging aan de slag als administratieve bediende. Zo heb ik op verscheidene diensten, in verschillende sectoren gewerkt. Achter de schermen zag ik steeds hetzelfde probleem, nl een hoogoplopende werkdruk. 
Na lang aarzelen heb ik besloten om grote veranderingen in mijn werk te brengen. Weg van de stress; ik wilde tijd doorbrengen met mensen en hen helpen om samen met mij rust te vinden. Zo is het dat ik massagetherapeut en pedicure werd.

Mijn aanpak

Ik wil mijn cliënten helpen om rust te vinden en te gronden. Hiervoor maak ik gebruik van verschillende massagetechnieken. Het is de bedoeling om mijn klant te begeleiden naar een niveau van totale ontspanning. Het lichaam ontstresst en maakt plaats voor haar zelfgenererend vermogen.

De etherische oliën die ik voor de aromatische massages gebruik zijn van therapeutische kwaliteit. Ze worden nauwkeurig volgens noden gekozen.​

Men vergeet vaak hoe belangrijk gezonde voeten zijn. Ze dragen ons lichaam en helpen ons onze doelen te bereiken. Bovendien staan onze voeten via zonale energiebanen rechtstreeks in contact met de rest van ons lichaam. Daarom worden voetmassages als heel ontspannend en over het hele lichaam ervaren. Andersom is het ook zo dat pijn aan de voeten voor veel onbehagen kan zorgen. Het helpt niet om een massagebeurt te boeken om meteen erna met pijn in je schoenen te staan. Daarom bied ik ook « medische » pedicures aan.

Naar mijn behandelingen

© 2020 by Pieds-ta-Terre

All images © Guy Woueté

This website is owned by : Verenigde Producties vzw – lot@smart.coop